fusion pozadi mraky.png
fusion ramecek.png
fusion napis.png

Malé jídlo/předkrm:

🥢Zeleninová tempura v pivním těstíčku

se svěžím citrusovým dipem  159,-   PESCETARIAN

s naší sladkou chili omáčkou 159,-            VEGAN

🥢80g Telecí carpaccio s citronovou trávou a wasabi dresinkem, lístky koriandru a lichořeřišnice,

křupavá šalotka, rýžový krekr s černým sezamem 220,-

 

Hlavní chod:

🥢100g Bao bun s křupavým kuřetem v panko, sriracha mayo, nakládané červené zelí a okurka,

mikrobylinky daikon & china rose 199,-

 

🥢100g Banh mi (vietnamská bagetka), nakládaná cuketa, mrkev a ředkev,

viet bylinky klasnatka a perila

 

s kuřecí paštikou, majonézou a vepřovým chili řízkem 199,-

 s limetovo-koriandrovou majonézou a  chilli lilkem 199,-    VEGETARIAN

 

🥢Soba nudlový salát s jarní zeleninou, edamame a sójovým dresinkem 199,- VEGAN

 

Dezert:

🥢Crème brûlée z vietnamské kávy 99,- VEGETARIAN 

 

🥢Křupavá Pavlova s yuzu jahodami a passion fruit 99,- VEGETARIAN

fusion baoban.png
ryba.png

   Nejúžasnější Ha Anh Dangová, kuchařka z oblíbených brněnských podniků MANYA a Botanic Bar & Bistro, nám pomůže na jeden den 11.6.2022 připravit krásné menu spojující vietnamskou pouliční kuchyni a české řízky.   

 

🇨🇿❤️🇻🇳

 

Těšit se můžete na ...

IMG_0964.JPG

Ha Anh Dangová

creative chef

*1995

Odchovaná na knedlíkách s omáčkou a zároveň domácí vietnamské čerstvé kuchyni. V Pivoňce s námi byla už od roku 2017, poté pokračovala do oblíbených brněnských Botanic a Manya. Miluje vegetariánská jídla z celého světa, ale dobrým českým řízkem nikdy nepohrdne 😁

@anna_dangi