


Malé jídlo/předkrm:
🥢Zeleninová tempura v pivním těstíčku
se svěžím citrusovým dipem 159,- PESCETARIAN
s naší sladkou chili omáčkou 159,- VEGAN
🥢80g Telecí carpaccio s citronovou trávou a wasabi dresinkem, lístky koriandru a lichořeřišnice,
křupavá šalotka, rýžový krekr s černým sezamem 220,-
Hlavní chod:
🥢100g Bao bun s křupavým kuřetem v panko, sriracha mayo, nakládané červené zelí a okurka,
mikrobylinky daikon & china rose 199,-
🥢100g Banh mi (vietnamská bagetka), nakládaná cuketa, mrkev a ředkev,
viet bylinky klasnatka a perila
s kuřecí paštikou, majonézou a vepřovým chili řízkem 199,-
s limetovo-koriandrovou majonézou a chilli lilkem 199,- VEGETARIAN
🥢Soba nudlový salát s jarní zeleninou, edamame a sójovým dresinkem 199,- VEGAN
Dezert:
🥢Crème brûlée z vietnamské kávy 99,- VEGETARIAN
🥢Křupavá Pavlova s yuzu jahodami a passion fruit 99,- VEGETARIAN


Nejúžasnější Ha Anh Dangová, kuchařka z oblíbených brněnských podniků MANYA a Botanic Bar & Bistro, nám pomůže na jeden den 11.6.2022 připravit krásné menu spojující vietnamskou pouliční kuchyni a české řízky.
🇨🇿❤️🇻🇳
Těšit se můžete na ...

Ha Anh Dangová
creative chef
*1995
Odchovaná na knedlíkách s omáčkou a zároveň domácí vietnamské čerstvé kuchyni. V Pivoňce s námi byla už od roku 2017, poté pokračovala do oblíbených brněnských Botanic a Manya. Miluje vegetariánská jídla z celého světa, ale dobrým českým řízkem nikdy nepohrdne 😁