Ahoj, 

 

jsme rádi, že jste dorazili až sem. Tady se můžete podívat na stránky naší restaurace a menu. Naší filosofií je dobé jídlo v rodinné atmosféře.

Na konci téhle stránky najdeš krátký formulář, ze kterého nám můžeš rovnou napsat.

 

 

 

POZICE: 

SERVIS - slangově plac, placatit se - naučíme vás neformálnímu milému servisu, nezajímá nás, z jaké strany budete hostovi nalévat vodu, ale jestli se na něj usmíváte a umíte mu poradit. Znalost cizího jazyka je výhodou. Pracujeme od 9:30 do cca 22:00.

 

BAR - máš na starosti vše, co se děje za barem - točíš pivo, připravuješ domácí limonády, staráš se o sklo. 

Pracujeme od 9:30 do cca 22:00.

 

 

KUCHYNĚ - vyprofiluj se podle toho, jak to cítíš. Nejprve začneš u salátu, zeleniny a příloh, naučíme tě pracovat se surovinami (pokud nemáš zkušenosti), můžeš zkoušet polévky, naučit se super vývar (základ všeho) a pokud budeš mít chuť, můžeš zkusit práci s masem nebo gril. Samozřejmě - s odborností poroste i plat. 

 

HOTEL/SNíDANĚ - ráno pracuju, odpoledne užívám - pro ranní ptáčata - nad naší restaurací je malý osmipokojový boutique hotel - od sedmi začínají snídaně, které připravíš, hosty po ránu nakrmíš a společensky poklábosíš. Od 12cti jsi volný.

 

ČAS A TERMÍNY PRÁCE:

U pozic spojených s restaurací budeme potřebovat výpomoc už od března/dubna - klidně jen víkendovou nebo ve dny, kdy máš volno přes prázdniny, potom pracujeme ideálně v dlouhých a krátkých týdnech. Preferujeme uchazeče, kteří mají spíš zájem o dlouhodobou brigádu a zaměstnaváme minimálně na měsíc.  

 

hotel - dostupný od dubna

 

NEMUSÍ JÍT JEN O BRIGÁDU

pokud by tě obor hotelnictví a gastromie natolik učarovalo, že by ses mu chtěl/a věnovat i v následujícím profesním životě - veškeří provozní manažeři, šefové a zaměstnanci se vždy rekrutují z našich brigádníků - kteří prošli provozem, my známe jejich schopnosti a oni naše provozy.

 

CESTOVÁNÍ:

pokud nejsi z Českého Krumlova, nenech se vystrašit dojížděním - Krumlov je skvěle dostupný autobusem, který jezdí témeř každou hodinu cesta trvá cca 20 minut, navíc u nás pracuje spousta lidí z Českých Budějovic a i my jsme z ČB, prakticky každý den jede někdo cestu 

ČB - ČK - ČB

 

PENÍZE / MZDA

vše, co si u nás vyděláš hodně záleží na Tobě - vyplácíme hodinovou mzdou - v rozmezí 60 - 100 Kč/hod. Čím budeš samostatnější a líp znát náš provoz tím vyšší bude tvoje mzda. Všichni lidi kteří jsou na place mají nárok na spropitné - která tvoří další významnou část výplaty. Lidé v kuchyni mají zase nastavený odměnový systém. Průměrná mzda na kterou se u nás velmi rychle dostanete je 1000 Kč/den.

 

KONTAKTUJ NÁS

pokud by tě bavilo s námi pracovat, vyplň nám formulář pod textem, my ti do konce února napíšeme zpět a snad to všechno klapne.

 

(pokud by ti z nějakého záhadného důvodu nešel formulář odeslat - napiš nám na email: pivonka@rizekprespultalire.cz

zajímá nás o jakou pozici bys měl zájem, jak se jmenuješ, kolik ti je let, odkud jsi, co studuješ, jestli máš už nějaké zkušenosti z restaurací a hotelů, jestli umíš nějaký cizý jazyk - přibal fotku a CV, pokud máš.)  

 

DĚKUJEME